Posjeta JU za predškolski odgoj i obrazovanje obdanište “Travnik”

Danas je prostorije Mješovite srednje škole “Travnik ” posjetilo 27 mališana Javne ustanove za predškolski odgoj i obrazovanje obdanište “Travnik” u Travniku.

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","mode_bx":"horizontal","slide_to_show_bx":"1","max_slide_to_show_bx":"1","slide_to_scroll_bx":"1","slide_margin_bx":"0","slide_width_bx":"0","start_slide_bx":"0","ticker_bx":"false","ticker_hover_bx":"false","random_start_bx":"false","caption":"false"}

Veseli čas je organizovala profesorica bosanskog jezika i književnosti Elmedina Alić u saradnji sa bibliotekarkom Melisom Ščetić i učiteljicama Adelom Dobrić i Fikretom Arifović.
Tokom druženja mališani su prezentovali slikovnicu o “Vezirovom slonu” Ive Andrića, a koju su sami ilustrovali te predstavili svoj rad učenicima odjeljenja III-1, opće gimnazije.
Druženje je bilo propraćeno pričanjem bajkovitih priča, smijehom, zagrljajima, slatkišima, učenjem i obilaskom školske biblioteke.
Radujemo se nastavku dobre i uspješnje saradnje.